Vindt u het lastig om overzicht te krijgen en de automatisering op orde te hebben om een grote hoeveelheid opdrachten snel en soepel te produceren? U bent zeker niet de enige. De combinatie van verschillende toepassingen, arbeidsintensieve nabewerkingsinstellingen en systemen van verschillende leveranciers kan complex zijn.

Met de hardware-onafhankelijke software TotalFlow BatchBuilder is er nu een manier om inkomende opdrachten te organiseren, groeperen en efficiƫnt te produceren. Naast de aanmaak van batches op basis van de door u ingestelde criteria, automatiseert de software ook andere stappen in de workflow. Daardoor wint u tijd, verhoogt u de productie en verbetert u het printergebruik.

Uitgebreide mogelijkheden

De software maakt een verbinding met upstream-systemen die gebruik maken van XML/JDF en biedt daarbij de volgende mogelijkheden:
-    Vereenvoudigd taken indienen
-    Werk prioriteren en beheren door het opstellen van een planning
-    Uitvoer verzenden via jobtickets met specifieke printerinformatie
-    Continu inzicht en overzicht via de internetbrowser

Een nieuwe oplossing waarmee u meer opdrachten kunt aannemen, de totale afdrukkosten verlaagt en uw bedrijf laat groeien. Meer weten over TotalFlow BatchBuilder?
Lees ons persbericht of bekijk de video.


Meer opdrachten aannemen en afdrukkosten verlagen
Vraag meer informatie aan
Weten wat TotalFlow BatchBuilder voor u kan betekenen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.Ontdek meer nieuwe, innovatieve producten van Ricoh


         Ontdek meer over deze                       Ontdek meer over dit                          Ontdek meer over dit
        
rotatieve kleureninkjetpers                   kleuren productiesysteem                  kleuren productiesysteem

     Bel 073 645 26 00
     of vul het contactformulier in