Nieuwe printtoepassingen binnen bereik
header

Veelzijdigheid en productiviteit met de Ricoh Pro C7100X-serie

Digitale innovatie heeft de relatie tussen printprofessionals en hun opdrachtgevers ingrijpend veranderd: alles draait nu om efficiëntie, snelheid en veelzijdigheid. Om de verwachtingen van uw opdrachtgevers te kunnen overtreffen, hebben we de Ricoh Pro C7100X-serie losblad kleuren productiesystemen geïntroduceerd.

De voordelen op een rij:

 • 5e kleurstation
  Transparante glansvernis, neongele, neonroze en witte toner behoren tot de mogelijkheden en daarmee komen allerlei nieuwe toepassingen binnen bereik.
 • Extra toepassingen
  Ook het bedrukken van papiersoorten met een speciale oppervlaktestructuur, enveloppen, folies en transparante substraten is geen probleem. En nieuw geteste papiersoorten, tot maximaal 360 g/m2, worden regelmatig toegevoegd aan uw papierbibliotheek.
 • Hoge productiviteit in dit segment
  Het systeem behaalt printsnelheden tot 90 pagina’s per minuut. Het nieuwe vloeistofkoelsysteem zorgt er daarbij voor dat er langer en zonder onderbrekingen geproduceerd kan worden. Net als de verbeterde ORU’s (Operator Replaceable Units) en de mogelijkheid om tonerflessen, tonerafval en papiersoorten tijdens de productie te wisselen.
 • Topkwaliteit
  Hoge beeldkwaliteit van 1200 x 4800 dpi dankzij de VCSEL-technologie (Vertical-Cavity Surface-Emitting Laser).
 • Schaalbaarheid
  Keuze uit verschillende controllers, invoer- en nabewerkingsopties, passend bij uw behoefte.

De Pro C7100X-serie produceert een prachtig eindresultaat op een grote diversiteit aan media. Gegarandeerd betrouwbaar en uiterst efficiënt.

Wilt u weten wat dit veelzijdige productiesysteem voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag hiernaast direct printvoorbeelden aan!

Gratis Printvoorbeelden

Beoordeel zelf de kwaliteit en mogelijkheden van de Ricoh Pro C7100X-serie.

Om de gratis printvoorbeelden te delen, vragen wij toestemming u te mogen benaderen. Wij nemen na het invullen van het formulier contact met u op.


Vul aub de verplichte velden in